Carwash Wildemeersch:

uw splinternieuwe carwash in Brugge en Oostkamp!

 

Propere auto of bestelwagen:

bij Wildemeersch


Uw auto blonk prachtig toen u hem kocht. Maar als u met de hand wast, is het niet eenvoudig om die oorspronkelijke glans te behouden. Kom daarom naar de carwash van Mike Wildemeersch in Oostkamp: zijn splinternieuwe installatie doet uw auto weer fonkelen als nieuw. Mike liet zijn carwash in 2014 volledig renoveren: de hypermoderne borstels zijn hard voor het vuil maar zacht voor uw lak. Zodat uw wagen écht blinkt als u ermee buitenrijdt.

 

Abonnementspas

voor uw carwash in Brugge


Een auto of bestelwagen wordt snel grauw in het Belgische weer. Dat is niet leuk om naar te kijken. En als u op bezoek gaat bij klanten, maakt u een slechte indruk met een ongewassen voertuig. En hoe beter je je auto verzorgt, hoe langer je investering meegaat. Neem daarom een abonnementspas bij Carwash Wildemeersch in Oostkamp. Zo rijdt u altijd met een schone wagen, tegen een voordelig tarief. Vraag Mike Wildemeersch naar de voorwaarden.

Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten
 

Carwash in Oostkamp:

ook interieurreiniging


Wie naar Carwash Wildemeersch komt, is razendsnel geholpen. Want Mike maakt van ultrakorte wachttijden een erezaak. U kiest een van de formules – bijvoorbeeld een behandeling met speciale wax. Een manuele voorwas is sowieso inbegrepen. Tijdens de wasbeurt leunt u ontspannen achterover. Interieurreiniging is ook mogelijk. Kom naar Carwash Wildemeersch en rij weg in uw propere auto.